Къде да отидем с приятелки за 8-ми март?

By февруари 2, 2018Uncategorized @bg

Исландия

Съберете се група приятелки и изкарайте една седмица приключения сред природните чудеса на северната страна. Разходете се из улиците и магазините на Рейкявик, научете нещо ново за историята на републиката в Националния Музей на Исландия. Северният остров е благоприятно и безопасно място за пътуващи сами дами.

Доломитите, Италия

Италия винаги е добра идея за пътуване, а нейните планини са една чудесна възможност с приятелки да подишате чист, свеж, планински въздух, да покарате ски, да се замеряте със сняг и др. Доломитите са планинска верига в Североизточна Италия и представляват част от Алпите. А ако съчетаете зимната почивка със спа, ще Ви се отрази още по-добре.

Долината Напа

Долината Напа, Калифорния е чудесен избор за дамите, решили да се отдадат на добра храна, красиви пейзажи и прекрасно вино. Почти всяко ранчо предлага настаняване в красиви шалета, пригодени за настаняване на групи, които разполагат с възможност за спа и отдих.

Хелзинки, Финландия

Столицата на Република Финландия е оживен крайморски град, разположен върху красиви островчета с множество зелени паркове. Хелзинки е компактен и може лесно да бъде разгледан, ходейки пеша. Вие и вашите приятелки ще се насладите на дизайна, архитектурата и културата на града, ще се разходите из множеството зелени паркове и гори, и ще се любувате на езерата и множеството разпръснати, малки островчета, заобикалящи града.

Севиля, Испания

Севиля е врата към миналото. Град с интересна архитектура – готически катедрали, барокови църкви, аристократични имения и др. Фламенкото, поддържа нощния живот в града, а множеството годишни фестивали изпълват улиците с хора. Приключенски настроените дами, могат да съчетаят дневните „разходки в миналото“ с нощни, фламенко танци.

Амстердам, Холандия

Всеки район в града има собствен характер, стил и уникално разнообразие от магазини, ресторанти, барове и музеи. Ще вземете участие в богатия културен живот и ще срещнете хора от цял свят, тръгнали на приключения като Вас. Световно известният град от 17ти век е място, което очарова както семейства, така и пътуващи самостоятелно туристи.

О-в Бали, Индонезия

Бали традиционно е романтична дестинация, но почивка на острова с женска компания също е една чудесна идея. Отдайте се на плаж, спа процедури, азиатска храна и посещение на множество храмове. Островът е споменаван като „Рая на земята“, той е повече от място, той е вдъхновение, настроение, тропическото кътче във вашите ум и сърце.